Om butiken

Våren 2000 sprang jag in i den berömda väggen. Något senare frågade Maria Spak (som ägde och drev galleri Rosengången med butiken Garnhörnan i Lerum) om jag var intresserad av att ta över garnbutiken då hon skulle sälja för att vara textilkonstnär på heltid. Då jag var väldigt sjuk var jag tvungen att tacka nej.
 
Hösten 2012 var Garnhörnan åter till salu. Denna gången var det Cecilias Garnhörna. Jag var nu nästan frisk och mycket intresserad av att ta över butiken som tyvärr bara bestod av en liten del av lokalen. Galleri Rosengången var borta och där fanns nu en veterinärmottagning. Då jag har två hundar kunde jag inte ta över lokalen (inte så bra för hundarna att höra andra djur vara sjuka) och försökte därför hitta en alternativ lokal under hela hösten. Jag fann ingen lämplig  varför jag var tvungen att avstå från att överta även denna butik. Cecilias Garnhörna sålde ut lagret och företaget lades ner.
 
Jag valde då att starta eget företag; Floda/Nääs Garn och Hantverk med bifirman A-garnet, en webbshop, 1 december 2012. Jag byggde upp ett lager i källaren i mitt hus i Floda och startade webshopen samma dag som Cecilia lade ner Garnhörnan 1 februari 2013. Sommaren 2013 rustade maken och jag upp vårt garage och samma höst öppnade jag butiken i mitt garage på Hyltorna i Floda.
 

Väl mött!

Annette Nordanståhl
 
 
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English