Nu har jag äntligen kommit igång igen med att både sticka och virka och det är så kul!

Jag älskar verkligen att sitta ute i skuggan på sommaren och sticka i lugn och ro.

Var ute på nätet och surfade efter roliga mönster och efter inspiration när jag stötte på en site som hade fina posters av gammaldags stickningar och mönster.

Även posters på gulliga Amigurumis av alla de slag så nu fick jag lust att sätta igång att virka igen. Amigurumis är så roliga och tacksamma att virka – de är ju både söta och går fort att göra.

Funderar på att göra och beställa en egen stor posters med bilder av Amigurumis och mönsterbeskrivningar bredvid. Jag tänker att man får plats med flera stycken på samma poster. Både fint och praktiskt att ha på väggen.

Sen är jag så imponerad av alla gamla mönster det finns på Islandströjor – de vore ju verkligen fantastiskt vackra att göra en poster av.

Skulle också vilja ha en poster med gamla mönster till dräktvantar – halvvantar och stickade dräktröjor som tex Delsbo tröjan är ju fantastiskt fin och Rättvikströjans mönster, båda skulle göra sig bra på en poster på väggen i mitt pysselrum.

Sen när jag tänker efter så skulle det vara så fint att ha en poster med en bild på min vackra tröja som farmor stickade åt mig när jag var liten. Ja, idéerna är många! Men för nu får jag nöja mig med att välja bland alla de som finns på www.posteryard.se