Är du ute efter en present till en som gillar hantverk? Då är ett tips att köpa ett presentkort antingen i någon butik online eller i en fysisk butik. Kanske finns det någon liten hantverksbutik i närheten som personen kan gå och titta i och välja vad den vill ha. 

De flesta butiker säljer presentkort men skulle det vara så att det inte finns i den butiken du önskar köpa kan du göra ett eget presentkort och skriva att den summan får användas till valfritt inköp i den butiken. Är det online kan personen säga vad den vill ha och du beställer och är det i en fysisk butik kan ni gå tillsammans eller så skickar du med kontanter. 

Vill ni dela ut fina presentkort till er personal? Då kan gåvokort kanske vara något för er.

Det är en form av presentkort som personalen kan använda för att beställa fina gåvor ur ett stort sortiment online. Perfekt om ni vill dela ut presenter till hela personalen, men varken vill dela ut samma gåva eller orkar med att välja olika till alla!

Ett av de mest populära gåvokorten på marknaden är Supékort. Där finner mottagaren ett stort utbud av exklusiva gåvor som faller de flesta i smaken, något för alla helt enkelt!